Over Taal in het Bedrijf


Taal in het Bedrijf is een door Cedeo erkend taleninstituut

Taal in het Bedrijf is een onderdeel van de TopTaal Groep en verzorgt taaltrainingen voor bedrijven door het hele land. Het doel van onze taalcursussen is dat uw werknemers beter kunnen functioneren op hun werk, kunnen doorgroeien naar een andere positie, of hun kans vergroten op het vinden van ander passend werk.

Taal in het Bedrijf is een door Cedeo erkend instituut. Bij deze erkenning gaven onze opdrachtgevers ons een waardering van maar liefst 95,7%!

Cursus Nederlands specifiek gericht op de praktijk van uw bedrijf

Als opdrachtgever staat u bij ons centraal. Wij bieden maatwerk, op ieder niveau en voor iedere sector, in groepsverband of individueel. In overleg met u geven wij de taalcursus vorm, gebaseerd op uw wensen en de mogelijkheden en doelen van de werknemer(s). Ook de locatie van de taalcursus wordt in overleg met u bepaald. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Zo nemen we u bijvoorbeeld werk uit handen door administratieve zaken op ons te nemen.

Iedere taalcursus begint met een intake met de werknemer(s) zelf. Aan de hand van de resultaten uit de intake wordt vervolgens een trainingsvoorstel opgesteld, waarin het lesprogramma zoveel mogelijk aansluit op de werksituatie van de deelnemer(s). Na afloop van de cursus ontvangen de deelnemers een bewijs van deelname met de behaalde resultaten.

Subsidie mogelijk voor een taalcursus voor uw werknemers

Wist u dat er verschillende subsidiemogelijkheden zijn voor een cursus Nederlands voor uw werknemers? Zo kunt u voor onze taalcursus Taal in de Schoonmaak gebruik maken van de vergoeding van de RAS. En voor de cursus Nederlands op de werkvloer is er een Persoonlijk Educatie Budget beschikbaar voor medewerkers die in de gemeente Amsterdam wonen. Ook zijn wij aangesloten bij STOOF en het Scholingsfonds voor de Bouw.

Met de Stimuleringsregeling van Stichting Lezen & Schrijven kan een deel van de kosten van de taalcursus vergoed worden.

Daarnaast is in sommige gevallen (gedeeltelijke) financiering vanuit de sectorplannen mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 020-7920017 of info@taalinhetbedrijf.nl.

 

Copyright © Taal in het Bedrijf.

Contact Us