Wie zijn we


Taal & Bedrijf is een onderdeel van de TopTaal Groep en verzorgt taaltrainingen voor profit en non-profit organisaties door het hele land. Het doel van onze taaltrainingen is dat uw werknemers beter kunnen functioneren, kunnen doorgroeien naar een andere positie, of hun kans vergroten op het vinden van ander passend werk.

TopTaal is een door Cedeo erkend instituut. Bij deze erkenning gaven onze opdrachtgevers ons een waardering van maar liefst 95,7%!

Als opdrachtgever staat u bij ons centraal. Wij bieden maatwerk, op ieder niveau en voor iedere sector, in groepsverband of individueel. In overleg met u geven wij de taaltraining vorm, gebaseerd op uw wensen en de mogelijkheden en doelen van de werknemer(s). Ook de locatie van de taaltraining wordt in overleg met u bepaald. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Zo nemen we u bijvoorbeeld werk uit handen door administratieve zaken op ons te nemen en u te ontzorgen.

Neem contact op voor de mogelijkheden. Voor meer informatie over de TopTaal groep klik hier .

Het team
Wij zijn een taalinstituut met jarenlange ervaring in het verzorgen van taalonderwijs. De kracht en het onderscheidende karakter zijn onze medewerkers en de flexibiliteit die we als organisatie bieden. Naast onze gecertificeerde docenten bestaan we uit een klein team professionals die zich met hart en ziel inzetten voor de verbetering van de Nederlandse taal in het bedrijfsleven.

Wil je ook werken voor de TopTaal groep? Kijk hier voor openstaande vacatures.