Cedeo erkenning voor Taal in het Bedrijf!

Hoera! Taal in het Bedrijf heeft onlangs de Cedeo erkenning ontvangen met een waardering van maar liefst 95,7%! Een aantal van onze opdrachtgevers zijn door Cedeo geïnterviewd over de samenwerkingsrelatie, dienstverlening en prestaties van Taal in het Bedrijf. Alle referenten hebben aangegeven ‘tevreden tot zeer tevreden’ te zijn over de kwaliteit van ons aanbod en dienstverlening.

Als sterke punten komen de volgende naar voren: “Het instituut is makkelijk benaderbaar en hanteert een rechttoe-rechtaan aanpak. Men begrijpt de klant en zijn vraag snel en goed. Vervolgens weet men de cursisten op een juiste manier te screenen en een passende oplossing per persoon te bieden. De deskundigheid van de trainers en contactpersonen is heel hoog waardoor trajecten tot bloei komen” en “Men stelt de cursist centraal, voelt hem of haar goed aan en geeft hen tevens alle ruimte om onzekerheden te laten zien.”

Een prestatie om trots op te zijn en die we zonder de bijdrage van onze docenten niet hadden kunnen bereiken. Dank daarvoor!

Het complete cedeo rapport is vanaf nu online beschikbaar.

Klanten over Taal in het Bedrijf:

  • “Het prettige was dat onze medewerkers als volwassenen werden behandeld en dus niet op een schoolse manier te woord werden gestaan. Eerst was er behoorlijk wat weerstand dat ze op cursus moesten maar na het gesprek met de docent werd men positiever

“We werken al lang met hen samen”

  • “De uitvoering van de taaltraining was echt toegespitst op onze branche”

“Deelnemers komen altijd zeer enthousiast terug”

  • “Gedurende de lessen wordt er goed ingezoomd op de behoefte van de medewerkers”

 

“Een aantal van onze medewerkers heeft met een artikel en foto in het personeelsblad gestaan. Zij waren erg enthousiast over de taaltraining en geven daarmee ook een voorbeeld voor de anderen.”

  • “Het zijn hele fijne docenten die ook culturele aspecten meenemen. Op dit moment gaan we zelfs nog een stapje verder door taal aan andere thema’s te koppelen, zoals gezond leven”

 

“De trainer is open, duidelijk, eerlijk en respectvol. Hij vraagt goed door en weet ook goed te luisteren. Bovendien ziet hij dingen gebeuren en probeert daar dan zo goed mogelijk op in te spelen. Het geheel sluit prima op onze projecten aan”

  • “Soms is iemand zelfs 2 tot 3 niveaus omhoog gegaan”

 

“Blijkbaar is Taal in het Bedrijf dusdanig in staat om de mensen te motiveren dat sommigen zelfs uiteindelijk de schoonmaakopleiding zijn gaan doen”

  • “Per mail reageert men snel”, “Telefonisch is men goed te bereiken” en “Men doet wat men belooft.”

“Het zijn enthousiaste en betrouwbare mensen”