Taal in het Bedrijf in beeld


Tijdens de Week van de Alfabetisering op 7-11 september namen Taal in het Bedrijf en TopTaal-cursisten bekenden mee, om aan hen te laten zie hoe leuk en vooral belangrijk het is om de Nederlandse taal te leren. TopTaal heeft van deze gelegenheid gebruik gemaakt om cursisten en docenten te filmen. Hieruit is een reeks mooie opnamen gekomen, die laten zien wat de sfeer is bij onze lessen en hoe wij lesgeven.

De cursisten variëren van medewerkers van bedrijven, expats, en inburgeraars tot aan migranten en cursisten die Nederlands als moedertaal beheersen die hun Nederlands willen perfectioneren. Hieronder een overzicht van het resultaat.

 

Medewerkers van PostNL leren de Nederlandse taal op de werkvloer van PostNL.

Directeur Monique Deenik aan het woord over taalcursussen Nederlands in de Schoonmaak bij de OSB (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten.) Hierboven een sfeercompilatie van verschillende taalcursussen Nederlands bij TopTaal en Taal in het Bedrijf, waaronder Taal en
oriëntatie op werk, Taal voor Beginners en Nederlands op de Werkvloer.
Expats krijgen Nederlandse les tijdens de taalcursus ‘Taal voor Beginners’ Medewerkers van het UMC zijn aan het
woord over hun deelname aan de taalcursus
‘Taal op de Werkvloer’ van Taal in
het Bedrijf en ontvangen ook hun certificaten.
Cursisten van de cursus ‘Taal en oriëntatie op werk vertellen waarom zij de Nederlandse taal leren zo belangrijk vinden.